top of page

ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ

Правната консултация има за цел да Ви даде посока към разрешението на Вашия казус.

Правната консултация може да се реализира дистанционно / изцяло електронно по имейл, по телефон, вайбър/ или лично в нашата адвокатска кантора.

Как протича правната консултация в адвокатската кантора?

На първо място е необходимо да позвъните на посочените телефони за контакт, тъй като не винаги можете да ни откриете  в офиса. Освен това разчитаме на златното правило, че „КОЙТО РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО-НЕ РАЗБИРА ОТ НИЩО“, тоест всеки един от нас е компетентен и специализира в различна сфера на правото, именно поради което е необходимо при позвъняването си да изложите кратко описание на въпроса, подлежащ на консултация, за да знаем към кой колега да Ви насочим, какви документи да носите със себе си. Преглеждаме  графика на колегата за деня/дните, в които Ви е удобно да бъде реализирана срещата. Записваме час за консултацията в удобно за двете страни време.

При посещението си  излагате въпроса, който имате, ако се налага преглед на документи предоставяте и тях, ако в момента не разполагате с тях, ние можем да съдействаме за тяхното снабдяване или да ни ги предоставите Вие на по-късен етап, когато вече ги имате. Обсъждаме целения резултат и пътищата, по които може да се достигне до него. Понякога нямаме избор, но друг път обаче можем да разиграем различни варианти на финал на вашия казус.

Заедно избираме най-доброто решение, а Вие избирате дали да го приложите с наша помощ.

Ако не разполагате с достатъчно време за посещение на кантората ни или пък сте от провинцията, можете да научите повече за онлайн консултацията в сектор https://www.law-bba.com/online-konsultaciya на сайта ни.

bottom of page