top of page

ИЗГОТВЯНЕ НА ДОГОВОРИ

Адвокатско дружество Бонински, Бонинска и Апостолов разполага с трима адвокати, които специализират в различни области на правото. Можем да Ви бъдем полезни при изготвяне на различни по вид договори.

Добре е да знаете, че използването на бланки при подписване на договори, не е най-добрата защита на интересите Ви, тъй като всяка фактическа обстановка е различна, средствата са различни, резултатите-също.

Дали сключвате договор като физическо или юридическо лице, ние можем да Ви съдействаме, като е възможно да изберем най-подходящия по вид договор заедно с Вас след като ни разясните какви са Вашите цели. След изготвяне на проект на договора, влизаме в контакт с другата страна, с която водим преговори, нанасяме корекции, придружаваме Ви на подписване на договора и едва след това смятаме работата за свършена.

Ако е необходима нотарилна заверка на договора / на подписа или на подписа и съдържанието/ записваме час при нотариус, съгласуваме с него договора, при необходимост нанасяме корекции, придружаваме Ви при нотариуса.

bottom of page